Kesätyö ajoneuvoasentaja Kuopioon

Hae viimeistään 23.04.2023

Fixus-ketju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005. 

Fixus-ketju on Suomen kattavin autovaraosien ja -lisävarusteiden jakeluketju. Fixus-liike on helppo tunnistaa Fixus-logosta, merkillisen hyvistä varaosista sekä asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta! 

FIXUS CENTER KUOPIO hakee AJONEUVOASENTAJAA KESÄTÖIHIN. 

Tehtävässä tulet toimimaan ajoneuvoasentajana nykyaikaisessa ja siistissä monimerkki autokorjaamossa kykyjesi ja taitojesi mukaisissa tehtävissä. Työtehtävät pyrimme katsomaan osaamisen mukaan, jottei yllätyksiä pääse tulemaan.  

Odotamme sinulta automekaanikon perustutkinnon suoritusta tai vähintään 2 vuoden opiskelua automekaanikoksi, B-luokan ajokorttia, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta, asiakaspalvelukeskeistä otetta työhön. Ymmärrät työnlaadun merkityksen asiakastyytyväisyyteen. 

Katsomme Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 koulutuksen, hybridi- ja sähköautopätevyyden sekä Englannin kielen osaamisen eduksi. 

Etsimme kesätyöntekijää ajalle 5.6.2023 – 25.8.2023. 

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse ja mahdollinen palkkatoiveesi osoitteeseen: joonas.tahtivaara@fixus-kuopio.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa Myymäläpäällikkö Joonas Tähtivaara 050-3451306 tai s-postitse joonas.tahtivaara@fixus-kuopio.fi 

Viimeinen työhakemuksen jättöpäivä on 23.4.2023.  

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.