Kesätyö jakeluauton kuljettaja/varastohenkilö Kuopioon

Hae viimeistään 09.04.2023

Fixus-ketju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005. 

Fixus-ketju on Suomen kattavin autovaraosien ja -lisävarusteiden jakeluketju. Fixus-liike on helppo tunnistaa Fixus-logosta, merkillisen hyvistä varaosista sekä asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta! 

FIXUS CENTER KUOPIO hakee KULJETTAJAA / VARASTOHENKILÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Tehtävässä tulet toimimaan yksikkömme kuljettajana toimittaen varaosia asiakkaillemme sekä toimimaan korjaamon tukena noutamassa autoja sekä varaosia yhteistyö kumppaneiltamme. Tämän lisäksi perehdytämme teille varastossamme tehtävät työtehtävät (tavaran purku ja hyllyttäminen). Työaika on kiinteä 7.00–15.00 maanantaista perjantaihin. 

Odotamme sinulta kiinnostusta varaosamyyjän / varastomiehen työtehtävistä, B-luokan ajokorttia, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta, asiakaspalvelukeskeistä otetta työhön. 13

Työsuhde kesto 1.5.2023 – 29.9.2023.  

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse ja mahdollinen palkkatoiveesi osoitteeseen: joonas.tahtivaara@fixus-kuopio.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa Myymäläpäällikkö Joonas Tähtivaara 050-3451306 tai s-postitse joonas.tahtivaara@fixus-kuopio.fi 

Viimeinen työhakemuksen jättöpäivä on 9.4.2023.  

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.