Lisävarusteet asennettuna autoosi

Tarvitsetko vetokoukkua tai lisävaloja? Vai onko ajatuksissa ajokortin suorittaminen opetusluvalla? Fixus Centeristä löydät laajan valikoiman lisävarusteita erilaisiin tarpeisiin sekä eri automalleihin, niin henkilö- kuin pakettiautoihinkin.

Vetokoukut, lisävalot, opetuspolkimet ja muut lisävarusteet asennettuna autoosi

Asiantuntevat ajoneuvoasentajamme opastavat oikean varusteen valinnassa sekä suorittavat varusteiden asennuksen oikeaoppisesti. Näin voit varmistua siitä, että varusteet ovat juuri sinun ajoneuvoosi ja tarpeisiisi sopivat.

Valikoimastamme löydät muun muassa vetokoukut, lisävalot ja opetuspolkimet.
Fixus Centeristä saat lisäosat autoosi avaimet käteen -periaatteella. Helppoa, nopeaa ja huoletonta!

Hankkimalla auton lisävarusteet Fixus Centeriltä

  • varmistat, että varusteet ovat juuri sinun autoosi sopiva
  • varusteet ovat oikein asennettu
  • sinun ei tarvitse hankkia asennussarjoja tai muita tarvikkeita, kun hyödynnät asennuspalveluamme
  • saat nopean, asiantuntevan ja ystävällisen palvelun.

Fixuksella on kattava valikoima lisävarusteita. Halutessasi voit varmistaa lisävarusteiden saatavuuden suoraan lähimmältä toimipisteeltä.

Vetokoukut jälkiasennuksena

Kiinnostaako karavaanarielämä tai tarvitsetko kuljetusta varten peräkärryn? Vetokoukku on hyödyllinen ja monikäyttöinen lisävaruste, jonka avulla ajoneuvoosi voidaan kytkeä erilaisia vaunuja. Vetokoukkuun voidaan myös kytkeä esimerkiksi polkupyörien kuljetukseen tarkoitettu teline. Valikoimassamme on erilaisiin tarpeisiin sopivia vetokoukkuja. Vetokoukun asentaminen onnistuu Fixus Centerissä näppärästi.

Lisävalot turvalliseen liikkumiseen

Lisävaloja voi lain mukaan asentaa henkilö- ja pakettiautoihin 1–3 kappaletta silloin, kun auton omat kaukovalot ovat käytössä. Fixus Centerin kokeneet ajoneuvoasentajat neuvovat oikeanlaisen lisävalon valitsemisessa ja asennuksessa säädösten mukaisesti.

Opetuspolkimet autokoulun suorittamista varten

Kuljettajakoulutusta annettaessa tulee autossa olla lain mukaan oikein asennetut opetuspolkimet. Erillistä muutoskatsastusta ei laissa edellytetä, mutta ajokokeeseen pääseminen edellyttää, että polkimet toimivat ja ne on asennettu oikein. Asennuspalvelumme hoitaa polkimet paikoilleen ja kun ajokortti on suoritettu, poistamme polkimet autosta jälkiä jättämättä.