Fixus Tieturva

Fixus Tieturva takaa huolettomat ajokilometrit .

Auto hyytyi kesken matkan? Avaimet unohtuivat auton sisään? Polttoaine loppui juuri kotipihassa, tai auto päätti antaa periksi keskellä risteystä? Ei syytä huoleen. Fixus Tieturva -palvelu on suunniteltu avuksi niihin tilanteisiin, joihin vakuutukset eivät yleensä taivu.

Fixus Tieturva on apunasi kun

  • auto tarvitsee hinausta kotipihasta
  • rengas rikkoontuu
  • avaimet jäävät lukittuun autoon
  • polttoaine loppuu kesken matkan
  • ajoneuvo juuttuu lumeen
  • auto tarvitsee apukäynnistystä
  • korjattu auto pitäisi toimittaa kotipaikkakunnalle

Tieturvan hätäpäivystys auttaa 24/7

Fixus Tieturva auttaa, olitpa sitten tien päällä, kotipihassa tai mökillä. Soittamalla hätäpäivystykseen saat apua ympäri vuorokauden. Tarvittaessa autosi hinataan lähimmälle Fixus-korjaamolle ja voit jatkaa matkaasi sijaisautolla.

Fixus Tieturvaan sisältyy helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka kautta voit tilata apua paikan päälle ja seurata tilauksen etenemistä digitaalisesti. Ilmoita vain mihin tarvitset apua, sijaintisi ja valitse mihin ajoneuvosi siirretään.

Fixus Tieturva on tarjolla kaiken ikäisille autoille ja lisäksi moottoripyörille, mopoautoille sekä asuntoautoille (maksimipaino 3,5 tonnia).

Fixus Tieturvan saat vaivattomasti autollesi asioidessasi korjaamolla. Palvelun tuottaa REDGO, joka on paikallisista yrittäjistä koostuva koko maan kattava hinauspalveluketju. Apu on siis lähellä – olitpa missä päin maata tahansa!

Tieturva kattaa tarvittaessa myös autosi kuljetuksen takaisin kotipaikkakunnallesi aina 150 euroon saakka. Korjatun auton nouto tai kuljetuspalveluun sisältyy korjatun auton nouto tai kuljetus kotipaikkakunnalle, mikäli auto on jouduttu hinaamaan korjaamolle eikä sitä saada korjattua tapahtumapäivän aikana. Auton nouto suoritetaan junalla (1. luokka), linja-autolla, taksilla tai lentokoneella. Noutokuluja korvataan enintään 150 €. Vaihtoehtoisesti REDGO järjestää auton palautuksen kotipaikkakunnalle.

Auton palautuskuluja korvataan enintään 150 €. Korvaus suoritetaan jälkikäteen alkuperäisiä kuitteja vastaan.

Haluatko Fixus Tieturvan käyttöösi? Ota yhteyttä lähimpään Fixus Centeriin.