Renkaiden kausivaihto oikeaoppisesti   

Renkaat ovat yksi tärkeimmistä ajoturvallisuuteen ja ajokokemukseen vaikuttavista tekijöistä. Oikein asennettuna renkaat tekevät matkastasi miellyttävän ja lisäävät turvallisuutta. Renkaiden vaihtaminen voi olla haastavaa ilman hyviä välineitä.

Fixus Centerin asiantuntevat ja kokeneet ajoneuvoasentajat varmistavat aina, että autoosi vaihdettavat renkaat ovat hyvässä kunnossa ja oikeaoppisesti asennettu.  

Vaihdon yhteydessä huolehdimme, että vanhat tiensä päähän tulleet renkaat kierrätetään asianmukaisesti. Halutessasi voit hyödyntää rengashotelli-palveluamme. Varastoimme renkaat puolestasi asianmukaisesti, jotta ne ovat valmiina uuteen kauteen.

Suomessa talvirenkaita on käytettävä marraskuun alusta maaliskuun loppuun sekä sääolosuhteiden vaatiessa. Käytännössä talvirenkaat voi joutua vaihtamaan jo ennen marraskuuta, jos autoilet talvisissa olosuhteissa. Kesärenkaiden käyttökausi on sään salliessa huhtikuun alusta lokakuun loppuun. 

Henkilö- ja pakettiautojen renkaiden kausivaihto palveluna

Renkaiden vaihtopalvelumme on helppo ja turvallinen vaihtoehto. Ammattitaitoinen huoltotiimimme vastaa renkaiden tarkastuksesta, vaihdosta ja asennuksesta. Vaihdon jälkeen voit jatkaa matkaasi huoletta. Kausivaihtoomme sisältyy:

  • renkaiden kunnon tarkastaminen
  • urasyvyyden mittaaminen ja renkaiden säädösten mukaisen kunnon varmistaminen
  • renkaiden ilmanpaineiden tarkastaminen ja tasapainottaminen
  • renkaiden asentaminen paikoilleen
  • vakuutuksen säilytyksen aikaisia vahinkoja varten

Paljonko renkaiden vaihto maksaa?

Renkaiden vaihtopalvelun hintaan vaikuttaa renkaiden tyyppi, koko ja vaihdettavien renkaiden määrä.

Voit katsoa huoltolaskurista autoosi sopivien renkaiden hinnan ja tilata vaihtoajan tästä.