Verkkokaupat

fixusnet.fi

Yli 100 000 tuotteen valikoima autovaraosia ja varusteita saatavilla 24/7, tutustu ja tilaa! Fixus on asiantunteva ja palveleva, suomalainen valinta myös verkkokaupassa. Varaosat löydät helposti auton rekisteritunnuksella tai vaihtoehtoisesti auton mallilla.

Nyt myös raskaan kaluston varaosat suoraan netistä!

Verkkokaupan toimitustapoina ovat nouto myymälästä, postipaketti sekä kotiinkuljetus. Voit aina noutaa tuotteet myymälästä ilman toimitusmaksua! Verkkokaupassa voit perinteisten verkkopankki- ja korttimaksujen lisäksi maksaa myös Klarna -laskulla tai -osamaksulla, jolloin sinun ei tarvitse maksaa tuotetta ennen kuin olet varma sen sopivuudesta. Mikäli et syystä tai toisesta halua pitää verkkokaupasta ostettua tuotetta, voit aina palauttaa sen maksutta 14 vrk ajan.

Fixusnet.fi -verkkokauppaan

toolpacknet.fi

ToolPack-verkkokauppa tarjoaa yli 20 000 tuotteen valikoiman laadukkaita työkaluja ja -koneita, erikoistyökaluja, kemikaaleja ja kiinnitystarvikkeita. ToolPack-verkkokaupan avulla voit vaivattomasti tutustua laajaan valikoimaan, vertailla tuotteita sekä tehdä ostoksia joko suoraan kotiin toimitettuna tai tilata tuotteet noudettavaksi paikallisesta ToolPack-myymälästä. Tämä on ammattilaisen valinta!

Toolpacknet.fi -verkkokauppaan

Valkoinen Jaguar

vanteet.koivunen.fi

Maahantuojamme kattava vanneselain. Löydät helposti autoosi sopivat vanteet rekisterinumerolla tai mittojen mukaan. Tuotteet voi tilata suoraan myymälästä tai fixusnetin kautta.

Siirry vanneselaimeen